Centres esportius i d’oci

Serveis oferts:

http://audioscan.es/wp-content/uploads/2016/12/osca.png http://audioscan.es/wp-content/uploads/2016/12/osca.png
http://audioscan.es/wp-content/uploads/2016/12/las-arenas-int.jpg http://audioscan.es/wp-content/uploads/2016/12/las-arenas-int.jpg
http://audioscan.es/wp-content/uploads/2016/12/consell-catala-esport.jpg http://audioscan.es/wp-content/uploads/2016/12/consell-catala-esport.jpg

Poliesportius, Parcs Temàtics, Centres Comercials, Multicines, Discoteques

En aquestes diverses tipologies de recintes, un bon disseny acústic és imprescindible per assolir el confort desitjat pels seus usuaris, així com una bona intel·ligibilitat de la paraula i/o una excel·lent qualitat del so amplificat (veu i música).

Els recintes poliesportius, els parcs temàtics, els multicines i les discoteques són espais amb grans possibilitats quan disposen d’un disseny acústic complet que faciliti a l’espectador o usuari un entorn adequat.

Els grans espais d’oci i esportius necessiten sistemes de megafonia que compleixin les normatives d’evacuació i que permetin donar avisos en condicions habituals d’ús. Són recintes on els sistemes audiovisuals aporten un factor diferencial que els dota d’una senya d’identitat pròpia.