25 anys

Aquest any 2018 a Audioscan estem d’enhorabona: celebrem el nostre 25è aniversari. Des d’aquell remot 1993, quan un grup d’enginyers que havíem treballat conjuntament en el COOB-92 (Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona) vam decidir crear una enginyeria dedicada a l’acústica i als sistemes audiovisuals, hem viscut experiències de tota mena. Algunes, extremadament gratificants, i d’altres, no exemptes d’enorme complexitat.

Malgrat les considerables dificultats que hem hagut d’afrontar, especialment al llarg dels darrers anys com a conseqüència de la profunda crisi econòmica que a tots ens ha tocat viure, tinc la satisfacció de poder afirmar que seguim fem camí amb la convicció de poder continuar amb aquest repte durant molts més anys.

Això no hauria estat possible si no fos per l’enorme il·lusió i entusiasme que tots els integrants d’Audioscan hi hem posat i seguim posant perquè aquell somni inicial continuï sent, avui dia, una realitat.

La perseverança i el no defallir en moments especialment delicats han estat aspectes clau perquè Audioscan segueixi sent una referència nacional en aquest tipus de serveis tan específics i, alhora, encara actualment tan desconeguts.

Per últim, i no per això menys important, vull agrair la confiança que els nostres clients han dipositat en nosaltres i en els serveis que els oferim, com així ho demostren els més de 800 projectes que hem dut a terme fins a l’actualitat.

Seguim endavant mirant el futur amb optimisme, com no pot ser d’una altra manera.

Antoni Carrión
Director Gerent d’Audioscan, SL